Despre Pretty Girl


Pretty Girl, producător de Haine de Damă, brand 100% românesc, a reușit sa se remarce prin colecții feminine și vibrante înca din anul 2008, abordând, de fiecare dată, cele mai noi tendințe în designul vestimentar și aduce mai multă efervescentă în zona fashion printr-un stil personal, românesc. Toate Creațiile sunt după tipare proprii, produse din materiale textile de calitate din import, fabricate în România.
Încă de la început, a cunoscut o ascensiune rapidă, piesele vestimentare fiind foarte apreciate pe piața autohtonă. Hainele produse de Pretty Girl se adresează femeilor pentru care spiritul tânăr primează în fața vârstei. Firma are capital integral românesc, iar personalul este de asemenea românesc. Produsele și serviciile oferite de Pretty Girl sunt compatibile, din punct de vedere calitativ, cu cele ale firmelor competitive în domeniu, fapt pentru care acestea se bucură de aprecierea generală a clienților. Colecțiile de haine ca produse finite sunt valorificate prin rețeaua de parteneri din întreaga țară.

De ce Pretty Girl?

Piesele semnate Pretty Girl sunt o adevărată declarație de stil prin calitatea evergreen a designului, fiind în trend cu ținutele chic de ocazie sau office, de seară sau de zi.
Pentru a fi mereu în pas cu moda, atu-ul esential al liniilor feminine create de designerii Pretty Girl este versatilitatea designului. Păstrând un raport corect calitate/stil/preț oferim în permanență colecții din noile trenduri.
La toate colecțiile sunt folosite materiale de calitate cu o croială impecabilă, sustinând astfel un produs ideal pentru o garderobă exuberantă autohtonă.
Pasionați de modă, suntem mereu informați cu noile tendințe lansate de designerii celebri, aducând o notă personală, autohtonă, perfecționându-ne în permanență stilul, lucru care se reflectă în colecțiile noastre cu haine în trend.
Acest brand a fost creat pentru a ajuta fiecare femeie în parte sa iși inteleagă propriul stil prin hainele dorite.
Descoperă noile colecții de sezon, ținute casual și office - îmbrăcămintea de damă semnată Pretty Girl. Toate hainele se pot mixa în diferite combinații flexibile generând astfel, outfituri variate în trend.

Principiile Pretty Girl

Calitate
Clienții nostri sunt filtrul nostru final, după tot procesul de producție și multe ore de design, nota o primim mereu de la voi. Din acest motiv încercăm mereu să folosim materiale de cea mai bună calitate și să obținem o croială perfectă pentru o notă cât mai mare din partea voastră.
Varietate
Hainele tale ar trebui sa reflecte personalitatea și stilul tău actual, dar și să se potrivească stilului tău de viață. Din acest motiv, noi la Pretty Girl ne gândim la personalitatea și preferințele tale care evoluează continuu. Din acest motiv, la noi vei gasi mereu o nouă colecție ce te asteaptă să se muleze pe tendințele și preferințele tale

Devino Partener Pretty Girl!

Ai un Magazin Online sau un Magazin de Prezentare? Vrei să oferi clienților tăi haine de calitate fabricate în România și în pas cu moda la un preț mic? Vrei să beneficiezi de condiții speciale din partea unui producător român de haine?
Devino partener Pretty Girl!
Nu te costă nimic. Lansează-ți propria afacere cu produsele Pretty Girl!