Despre Pretty Girl

 

Creat pentru a aduce mai multa efervescenta in zona fashion si un stil personal intotdeauna in tendinte, brandul 100% romanesc Pretty Girl, reuseste sa se remarce inca din 2008 prin colectii feminine, vibrante.

Versatilitatea designului este atu-ul esential al liniilor feminine create de designerii brandului, iar materialele de calitate, cromatica ludica si croiala impecabila- vin sa sustina un produs autohton elaborat, ideal pentru o garderoba exuberanta.

O piesa semnata Pretty Girl devine o adevarata declaratie de stil prin calitatea evergreen a designului. Toate modelele se pot mixa in diferite combinatii flexibile care pot genera oricand outfituri variate in trend.

Modelele Pretty Girl au calitatea de a defini sculptural linia corpului, astfel silueta capata o geometrie ehilibrata fara a epata exacerbat.

Colectiile capsula se adapteaza tendintelor fiecarui sezon definind in mod personalizat stiluri precum cel office, casual-chic, neo-glam sau boho.

Astfel, in cadrul showroom-ului poti gasi oricand fie tinute clasice precum Little Black Dress sau deux-piecesuri reinterpretate fie fuste retro sau bluze cu detalii supersize sau modele sofisticate cu imprimeuri exoice.